صنعت چاپ،چاپخانه،قیمت برگه،قیمت کارتن،چاپ،چاپ ارزان،چاپ برگه رنگی،چاپ با کیفیت،دانلود،نرم افزار چاپ،چاپ کاور،لیست چاپخانه های ایران

میکادو مغزدار

میکادو مغزدار

دسته بندی : چاپخانه ایران تاریخ : جمعه ۲۴ فروردین ۱۳۹۷

مجله سرآشپز – سارا خسرویان: این شیرینی داخل ظرف دردار و یخچال به مدت ۲۰ روز قابل نگهداری است.

مواد مورد نیاز

  • نان میکادو: ۲ ورقه
    شکلات تخته ای: ۲۰۰ گرم
    انواع مغز: ۲۰۰ گرم
    خامه صبحانه: ۲ قاشق چایخوری

روش تهیه

۱٫ ۱۵۰ گرم شکلات را روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش (به روش بن ماری) ذوب کنید.

۲٫ یک ورقه نان میکادو را روی سطح صافی قرار داده و به وسیله کاردکی روی آن را با شکلات ذوب شده بپوشانید.

۳٫ سپس ورق دیگر را روی آن قرار داده تا دو ورقه به هم بچسبند.

۴٫ سپس با چاقوی تیز آن را به برش های دلخواه تقسیم کنید.

۵٫ بقیه شکلات را همراه با خامه روی حرارت غیر مستقیم بخار آب جوش ذوب کنید. سپس انواع مغز را به آن افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.

۶٫ نان میکادو را داخل مخلوط شکلات زده و روی سینی بچینید.

۷٫ بعد به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 0
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.